23948sdkhjf

DSV-topchef efter regnskab: Vil købe virksomheder, ikke aktiver

DSV er kun lige ved at få styr på integreringen af sit seneste kæmpekøb - kuwaitiske GIL - men det betyder ikke, at transportgiganten holder sig tilbage, hvis der byder sig nye opkøbsmuligheder. 

Det fortæller DSV-topchef Jens Bjørn Andersen i et interview med Finans. 

DSV kunne onsdag aflevere sit rekordregnskab for 2021, og i forventningerne til 2022 bærer præg af, at integreringen af GIL er gået så godt, at DSV på baggrund af opkøbet nu opjusterer sine langsigtede mål, og også den kortsigtede indtjeningsprognose for 2022.

Til Finans fortæller Jens Bjørn Andersen, at man fortsætter med den hidtidige strategi - at være asset light - og således har selskabet ingen interesse i at købe aktiver, men kigger i stedet fortsat mod nye virksomhed, der kan indlemmes. 

På rygtebasis har DSV været set som interesseret i giganten DB Schenker. Jens Bjørn Andersen har dog ikke i sinde at fortælle, hvilke virksomheder, han har på radaren.

- Enhver kan selv lave en liste over de 20 største aktører i vores branche, og det er selvfølgelig dem, man kan kigge på – men også nogen, der ligger længere nede, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093