23948sdkhjf

Der kommer først fuld gang i Carnivals krydstogt i 2023

Der kommer først rigtig gang i verdens største krydstogtrederi-gruppe, Carnival Corp i 2023, udtaler topchef, Arnold Donald i et interview med Financial Times. Koncernen forventer først at være tilbage på omsætningsniveauet fra før coronakrisen om to år

Verdens største krydstogtrederi-gruppe, Carnival Corp forventer først at være tilbage på omsætningsniveauet fra før krisen i 2023, udtaler topchef, Arnold Donald i et interview med Financial Times. Det skriver Tradewinds.

Koncernen melder, at et udsalg af skibe på grund af Covid-19 pandemien er årsag til, at der først forventes en opblomstring i forretningen i 2023.

Siden midten af 2020 har Carnival solgt 12 krydstogtskibe. Derudover har koncernen sendt mindst fire øvrige skibe til ophugning

Carnival vil af med i alt 19 mindre effektive skibe, der repræsenterer 13 pct. af kapaciteten fra før verden lukkede ned.

Ifølge Carnival vil salget af de mindre effektive skibe betyde en forbedret driftsomkostningseffektivitet på 2 pct., når man måler på passagerkapaciteten pr. dag på havet. Derudpver vil der være tale om en brændstofbesparelse på 1 pct., siger Carnival ifølge Tradewinds.

Carnival forventer, at koncernens flåde bliver mere effektiv med en større passagerkapacitet øget med 14 pct. og at skibene i 2022 har en gennemsnitsalder på 12 år, hvorimod det tal var 13 år i 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145