23948sdkhjf

Team Tankers flytter 27 skibe til Maersk Tankers-pool

To nye tankpools kommer nu til at se dagens lys, efter at Team Tankers og Maersk Tankers har annonceret et nyt strategisk samarbejde.

I alt kommer 27 kemikalietankskibe i tre forskellige størrelse nu under kommercielt management hos Maersk Tankers, og det bringer den operere flåde i sidstnævnte op på mere end 225 fartøjer. 

Som en konsekvens af aftalen vil Team Tankers' medarbejdere inden for drift, chartering og bunkerhåndtering blive overført til Maersk Tankers' kontorer i København, Singapore og Houston. 

- Samarbejdet er endnu et skridt i retning af at opbygge skala for vores tankflåde, siger Team Tankers' CEO Hans Ferringa i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi tror på, at timingen for samarbejdet er god, eftersom markedet for produkt- og kemikalietank er positivt på mellem- og langt sigte, og ordrebogen er på et historisk lavt niveau.

De 27 tankskibe fordeler sig på ni 13.000-tonnere, fire flexi'er på 25.000 t.dv. samt 14 MR-skibe på 46-49.000 t.dv. De to førstnævnte er nye skibsstørrelser i regi af Maersk Tankers og kommer dermed til at være fundamentet i to nye pools.

Samarbejdet begynder med virkning fra 1. april i år.

Læs også: VLCC-rater bryder loftet i olie-priskrig

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109