23948sdkhjf

Unge tager godt imod ny praktikportal

Danske Rederiers opfordrer alle rederier til at oprette en profil på den nye maritime praktikportal, Blå Praktik
Danske Rederiers nye maritime praktikportal, Blå Praktik, er kommet godt fra start med 150 studerende, som allerede søger praktikplads på portalen.

Resultatet kommer efter blot en måneds levetid. Nu opfordrer Danske Rederier alle rederier til at oprette en profil på siden.

Studerende, rederier og uddannelsessteder har adgang til praktikportalen, og specielt de studerende har taget godt imod de nye muligheder for at komme i kontakt med rederierne.

- Jeg synes, det er rigtig dejligt, at så mange studerende allerede har oprettet en profil på vores portal, siger Anne Panknin Kristensen, Maritim praktikkoordinator, Danske Rederier i en pressemeddelelse.

Nu håber hun på, at flere rederier følger trop.

- Blå Praktik giver ikke kun mulighed for at se stillingsopslag, men siden giver også mulighed for at se rederiernes profiler. Her håber vi jo også på, at elever og studerende vil blive inspirerede til at forfølge deres drømme til søs, siger hun.

Siden lanceringen af Blå Praktik er der blevet udbudt 60 praktikårsværk. Danske Rederier vurderer, at endnu flere vil benytte portalen inden for kort tid.

- Mit hovedfokus er lige nu at udbrede brugen af Blå Praktik, hos rederiernes og bygge videre på den bro, der nu er skabt mellem Det Blå Danmark og de unge, så den giver størst udbytte for begge parter, siger Anne Panknin Kristensen og tilføjer.

- Det er jo et utroligt enkelt system, som gør det nemt for rederierne til at søge nye praktikanter, men portalen giver også rederierne mulighed for at vise de unge de mange muligheder der er i Det Blå Danmark.

Danske Rederiers praktikkontor står klar til at hjælpe både studerende og rederier med at oprette profiler på Blå Praktik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125