23948sdkhjf

DanFish 2017 blev en af de helt store

Flere besøgende, tilfredse udstiller og mange aftaler om og afsluttede handler ved dette års DanFish International

Med 14.135 besøgende fra op mod 45 forskellige lande blev DanFish 2017 en af de gode fiskermesser de senere år.

- Vi er i den grad tilfredse med DanFish 2017 for ikke nok med, at vi holder og udvider besøgstallet lidt, så ved vi fra vores mange samtaler med udstillerne, at de er meget tilfredse i år, og der er blevet indgået mange aftaler om handel, eller ligefrem afsluttet handler på messen, siger Else Herfort, udstillingschef for Aalborg Kongres & Kultur Centers messe- og udstillingsafdeling, og fortsætter:

- Det er simpelthen de rigtige beslutningstagere fra både store og små rederier, virksomheder og organisationer, som har gæstet os. De er i stand til at indgå handler på stående fod eller aftale videre forløb. Og det er jo helt afgørende for DanFish’ succes som fiskerimesse, at både udstillere og besøgende er tilfredse og finder, hvad de forventer, siger Else Herfort, udstillingschef for AKKC’s messe- og udstillingsafdeling.

Sidste der var Danfish – i oktober 2015 – var der 13.991 besøgende fra knap 40 lande. 

Udstillerrekord
Antallet af udstillere ved Danfish 2017 var det højeste nogensinde med knap 400 udstillere eller 40 flere end i 2015. Udstillerne i år kom fra hele 26 forskellige lande. Messen rådede over 
10.000 m2 udstillingsareal, hvilket var 500 m2 større end sidst..

Mange udstillere har oplevet, at der er kommet nye kunder til både fra Europa, Asien og Sydamerika.

Arnold Langille, operation manager i Clearwater Seafoods fra Nova Scotia i Canada, var på messen for 4. gang. Clearwater Seafoods har 10 fartøjer og beskæftiger 2.000 medarbejdere. Denne gang havde han taget Shawn Frank, crew manager fra Ocean Prawns og Danny Jabbour, operations i Clearwater Seafoods med sig.

-  Jeg prioriterer messen som den eneste nu, og har valgt fra at bruge tid på andre. Før besøgte jeg måske to-tre messer årligt. Her møder vi partnere, ser alt det nye og innovation på mange felter. Her har vi chancen for at møde dem, vi ellers kun ser en-to gange årligt, var begrundelsen for at prioritere DanFish som no. 1 fiskerimesse i verden, siger Arnold Langille.

Også Dereck Zimmermann F., der er central fishing manager i TASA, der er verdens ledende producent i fiskemel og -olie og ejer af 11 fabrikker og 49 fartøjer i Peru. Han besøgte for første gang DanFish sammen med en leverandør, Jose Hugo Luna fra Fibras Marinas.

- Messen ser godt organiseret ud, og har et godt mix på udstillersiden. Her har jeg mulighed for at se, hvad der sker i markedet, og det er vigtig for TASA, sagde Zimmermann.

 

Kilde: Aalborg Kongres & Kultur Center

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Danfish.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187