23948sdkhjf

Havn skulle udlevere rapport

Vejle Havn skulle have udleveret rapport om muligt misbrug af aktiver på havnen. Det slår ombudsmand fast

Det var ikke korrekt, da Vejle Havn tilbageholdte en redegørelse udarbejdet af medarbejdere i forbindelse med den såkaldte havnesag i 2015. Det slår Folketingets Ombudsmand nu fast. Rapporten skulle udleveres, da den allerede var sendt videre til Vejle Kommune. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Havnen afslog ansøgninger om aktindsigt i rapporten. I den redegjorte medarbejdere for et muligt misbrug af aktiver på havnen.

Byrådsmedlem Morten Kristensen (SF) blev sammen med Vejle Amts Folkeblad og Jyllands-Posten nægtet indsigt i rapporten i 2015.

- Det her er en principiel afgørelse fra ombudsmanden. Det er jeg helt sikker på, og hvis ikke havnen lægger sig ned og udleverer rapporten nu, så trækker man bare sagen yderligere i langdrag. Jeg ser det som et krav fra ombudsmanden, at de skal udlevere den, og det bør ske relativt hurtigt, siger Morten Kristensen til avisen.

Rapporten slog dengang fast, at Vejle Havn siden 2010 brugte over en halv million kroner på indkøb af privat karakter. Det førte til en bortvisning og politianmeldelse af daværende havnechef Per Kristiansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.507