23948sdkhjf

Færgen genvinder rute

Sund & Bælt har tildelt rederiet Færgen betjeningen af færgeruten Spodsbjerg-Tårs frem til 2028.
Rederiet Færgen fortsætter som operatør af færgeruten Spodsbjerg-Tårs efter udløbet af den nuværende kontrakt. Den netop underskrevne kontrakt træder i kraft den 1. maj 2018 og gælder i 10 år med option på yderligere to år.

- Vi er meget glade for fortsat at skulle varetage færgedriften mellem Lolland og Langeland, fordi vi gennem flere år har investeret markant i at skabe et meget velfungerende færgekoncept til netop overfarten Spodsbjerg-Tårs. Vi vil derfor fortsætte med at fokusere på udvikling af erhvervslivet og turismen i området, siger John Steen-Mikkelsen, administrerende direktør i Færgen, i en pressemeddelelse.

I 2012 indsatte rederiet de to moderne dobbeltenderfærger 'M/F Langeland' og 'M/F Lolland' – også kaldet tvillingefærgerne – på ruten. Investeringen i nye færger har sammen med investeringen i havneanlæg både tredoblet kapaciteten i forhold til tidligere og løftet kundeoplevelsen så meget, at trafiktallene siden da er steget markant. Væksten kulminerede denne sommer, idet juli 2016 bød på de højeste trafiktal på overfarten siden etableringen af Storebæltsforbindelsen i 1998.

Også Sund & Bælt udtrykker tilfredshed med tildelingen af ruten til Færgen, som har varetaget færgebetjeningen af Spodsbjerg-Tårs siden 1975 og dermed fejrede 40 års jubilæum på ruten i 2015.

Kilde: Færgen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094