23948sdkhjf

A2Sea færdig med Dong-job

Rederiets installationsskib ’Sea Installer’ har nu rejst 32 styk 8MW-møller på Dong Energys Burbo Bank Extension i Det Irske Hav
- Det er tilfredsstillende at se den sidste møllevinge blive hejst op og installeret, når man ved, at projektet har været en holdindsats fra start til slut. Specielt fordi det er først gang, at denne type vindmøller bliver installeret offshore og på en meget varieret og udfordrende havbund. Fra teknikkerne i vindmøllen og besætning ombord til ingeniørerne og ledelsen på land, har alle bidraget til at sikre den succesfulde installation af Burbo Bank Extension-vindmølleparken, udtaler Malte C. Bruun chef på 'Sea Installer'.

- Installationen af de 32 MHI Vestas 8MW-møller er forløbet problemfrit. Igen er A2Sea first mover, denne gang med at håndtere det, der for øjeblikket er den største offshore vindmølle på markedet. Installationen blev gennemført sikkert, i overensstemmelse med installationsplanen takket være et velplanlagt og professionelt samarbejde med vores projektpartnere, MHI Vestas og Dong Energy, siger Jens Frederik Hansen, CEO i A2Sea.

Det er første gang, at 8MW vindmøller er installeret offshore

- Nu vendes vores fokus mod at idriftsætte vindmøllerne og få dem i fulde omdrejninger, inden vi overdrager projekter til Dong Energy, siger COO i MHI Vestas, Flemming Ougaard.

Næste opgave, som venter installationsskibet ’Sea Installer’ er installation af vindmøller på den 580 MW store Race Bank-vindmølllepark i Storbritannien, igen for Dong Energy. Her begynder installationsarbejdet i starten af maj 2017.

Kilde: A2Sea
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094