23948sdkhjf

VIDEO: DNV GL springer på drone-vognen

Både klassifikationsselskabet og kunden ser åbenlyse fordele i ved at anvende droner.


Klassifikationsselskabet DNV GL gennemførte for nylig sin første inspektion ved hjælp af en drone. Inspektionen blev gennemført på kemitankeren 'Apollo', some er ejet af Carl Büttner Shipmanagement.

"Fordelene ved at bruge en drone frem for en traditionel gennemgang ind i tanken er åbenlyse. Ved at fjerne risikoen for at beskadige belægningen i inspektionen giver droneinspektionen mening, selv før vi ser på, hvor meget tid denne metode sparer os, udtaler Jochen Huhn, chief security officer ved Carl Büttner Shipmanagement.

"Det næste par år vil vi fortsat arbejde på at udvide måderne, droner kan anvendes, samt antallet af stationer, hvor vi kan tilbyde disse services. Det er en meget lovende begyndelse, og det viser allerede betragtelige fordele i form af tids- og omkostningsbesparelser," siger Knut Ørbeck-Nilssen, administrerende direktør i DNV GL – Maritime.

Mere end bare småkager
DNV GL er langtfra det første firma i den maritime sektor, der er begyndt at anvende droner.

I marts foretog Maersk Tankers en succesfuld testflytning med en drone, som fløj en pakke småkager ud til tankskibet 'Mærsk Edgar' nær Kalundborg Havn. Droneflyvningen var først led i et projekt, Mærsk forventer kan spare op til 900.000 dollars om året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079