23948sdkhjf

TIP Trailer Services

TIP Trailer Services leverer leasing af trailere, udlejning, service og vedligehold samt andre værdiskabende løsninger til transport- og logistikkunder i hele Europa. Vi opererer i 16 europæiske lande fordelt på 70 lokationer. I Danmark finder du os i Tåstrup, Taulov, Padborg, Tilst og Århus Havn.

Vores ydelser omfatter en bred vifte af produkter og serviceydelser, lige fra indkøb af udstyr til leasing og udlejning, service og vedligehold samt køb og salg af brugt udstyr. I vores one-stop-shop har du én kontaktperson. Kombinér vores produkter og serviceydelser og skab din egen trailer-made løsning!

Vi kan få din virksomhed til at vækste
TIP tilbyder en række forskellige leasing løsninger, der vil give dig utallige fordele. Med en af de største flåder, er vi et af Europas største leasing virksomheder af transport udstyr.  
 
Hos TIP tilbyder vi også korttidsleje. Uanset om du har brug for ekstra trailere med kort varsel eller har behov for andre typer af trailere, kan vi tilbyde dig en fleksibel løsning til meget konkurrencedygtige priser.

Med erfaring kommer ekspertise
 Vi har vedligeholdt trailere i mere end 45 år, hvilket giver os omfattende ekspertise i at levere service og vedligehold i topklasse. Service og reparationer udføres af fuldt kvalificerede teknikere, og dette uanset om de udføres i et af TIP’s mange europæiske værksteder eller på stedet via TIP’s stadigt voksende flåde af servicevogne. TIP giver fleksibel service og ro i sindet, og vi reparerer ikke kun vores egne trailere.

Fordele ved vores service- og vedligeholdelsesydelser:

  • Gennemskuelige og forudsigelige vedligeholdsesomkostninger,
  • Øget driftstid og udnyttelse af trailere i din flåde
  • Prisstabilitet
  • Administrationsbesparelser ved at outsource planlægning af service og syn
  • Kompetent team som kan opfylde dine krav til vedligeholdelse og reparationer
  • Gør det muligt at fokusere på din kerneforretning
  • Alle lovpligtige regler og krav til sikkerhed overholdes

 

 

Leverandør-kompetencer

Fakta om TIP Trailer Services

Adresse
TIP Trailer Services
Litauen Allé 7
2630 Taastrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 70107300

CVR nummer: DK66293815

Kontaktpersoner

Gitte Holm

Julie Oddershede

Send til en kollega

0.22