23948sdkhjf

Netop nu: Mystisk stop hos P&O Ferries - alle færger beordret i havn

Rederiet P&O Ferries, der ejes af terminaloperatøren DP World med base i De Forenede Arabiske Emirater, har ifølge Sky News tidligere i dag udsendt et Tweet om, at alle rederiets færger øjeblikkelig går i havn og sætter passagerer og biler i land.

I følge Tweet'et er alle yderligere sejladser i dag herefter suspenderet indtil, der er udsendt en meddelelse fra rederiet.

Det har i de seneste timer skabt spekulation om årsagen til den drastiske udmelding, der ifølge skibenes AIS er blevet fulgt. Således ligger alle rederiets færger lige nu i havn inklusive færgerne på den højfrekvente rute mellem Dover og Calais.

Nogle spekulationer lyder ifølge Sky News på, at rederiet, der længe har været økonomisk presset, er gået konkurs. Dette afvises dog af en talsperson fra P&O Ferries, Sky News har talt med.

Andre spekulationer lyder på, at DP World vil meddele, at samtlige britiske søfolk skal afskediges for i stedet alene at bemande færgerne med arbejdskraft fra lavlønslande. Rederiet har tidligere udflaget de UK-flagede færger til Cypern-flag, hvilke mødte stor kritik fra de britiske fagforeninger, der organiserer søfolk i England.

P&O Ferries er den største konkurrent til DFDS på Den Engelske Kanal. Rederiet har også ro/pax-ruter i Nordsøen og i Det Irske Hav.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094