23948sdkhjf

’Ærøxpressen’ får to rigtige saloner efter privat donation

Tidligere ærøbo betaler af egen lomme for ekstra passagersalon på næsten ny Marstal-færge

En velhavende erhvervsmand har meldt sig som pengedoner til at forbedre rejseoplevelsen ombord på den nye Marstal – Rudkøbing-færge ’Ærøxpressen’.

Den to år gamle færge har i dag to passagersaloner, en indvendig i bagbord side og en ”udvendig”, om man vil, i styrbord side. Det er den udvendige af de to saloner, erhvervsmanden Claus Peter Skov ifølge Fyens Stiftstidende vil donere penge til, så den kan komme op på samme komfortniveau som den rigtige passagersalon i den anden side af færgen.

- Jeg har givet nogle penge til, at sommersalonen kan laves til en helårssalon, så alle, der rejser med færgen, kan få glæde af at sidde i den, siger Claus Peter Skov til Fyens Stiftstidende.

Oprindelig fra Ærø

Claus Peter Skov, der er manden bag betalingsteknologien Nordic Payment Systems, bor i dag på Thurø, men er oprindelige fra Marstals naboby Ommel. Han ønsker ikke overfor avisen at løfte sløret for størrelsen af donationen, der hilses særdeles velkommen af Boye Kromann, direktør for rederiet bag ’Ærøxpressen’ af samme navn.

- Vi er absolut glade. Det er en helt utroligt flot gestus og en fantastisk dejlig støtte, meddeler færgedirektøren til Fyens Stiftstidende.

Ifølge Fyens Stiftstidende skal ombygningen foregå på Ærøs eget store reparationsværft, Søby Værft – selvfølgelig. Planen er, at ombygningen skal være gennemført i løbet af foråret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.146