23948sdkhjf

Selskab bag Tyra-genopbygning i betalingsstandsning

Det amerikanske selskab McDermott er under chapter 11-behandling

McDermott, det amerikanske selskab, som er hovednentreprenør på den 21 mia. kroner dyre genopbygning af Tyra-feltet i Nordsøen, har bedt om at komme under såkaldt chapter 11-behandling. 

Det skriver Jyske Vestkysten

Behandling i henhold til chapter 11 er en del af den amerikanske konkurslov. Det kan ikke sidestilles med konkurs i dansk forstand, men er dog en form for konkurs, der indebærer omstrukturering af gæld, aktiver og forretningsforhold. 

McDermott forsikrer dog i en meddelelse, at alle underleverandører vil modtage fuld betaling. I olieselskabet Total, der har udbudt opgaven, oplyser Patrick Gilly, adm. direktør for Totals aktiviteter i den danske Nordsø, i en skriftlig meddelelse til Jyske Vestkysten, at Total "er velforberedte og fortsætter den konstruktive dialog med McDermott og er optimistiske i forhold" til de aftalte leverancer.

- Genopbygningen af Tyra-feltet er godt undervejs med aktiviteter i den danske Nordsø, i Esbjerg og på værfterne i Spanien, Italien, Singapore og Indonesien. Vores fokus er på at sikre, at de mange parallelle projektaktiviter skrider frem sikkerhedsmæssigt forsvarligt og som planlagt. Den næste store milepæl er nedtagning af de gamle platforme i Nordsøen, skriver Gilly til Jyske Vestkysten.

Læs også: Nyt Esbjerg-eventyr i at genopbygge Tyra-feltet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078