23948sdkhjf

Monjasa indtager Houston med to pramme

Efter succes i Panama indsætter Monjasa nu to bunker-pramme i Houston.

Det oplyser bunkerselskabet i en pressemeddelelse. 

I stil med Panama er Houston en stor og veletableret bunkerhub, hvor konkurrencen er skarp. Derfor har Monjasa efter eget udsagn været bevidste om, at det er nødvendigt at tilbyde noget nyt for at slå igennem.

- Jeg tror, at vores detaljerede kendskab til maritim logistik fra Panama-kanalen sammen med vores tætte relationer med globale skibsredere og -operatører er med til at skille os ud, siger Rasmus Jacobsen, adm. direktør for Monjasa Americas, i meddelelsen og fortsætter:

- Med IMO 2020 lige om hjørnet bliver markedet stadigt mere komplekst, og ved virkelig at have forståelse for logistikken omkring hver optankning bliver vi en relevant partner. 

Houston-området er geografisk en af de største shipping-hubs i verden. Her er 12 forsyningsområder spredt over mere end 400 km, og de store distancer efterlader ifølge Monjasa muligheder for flere forskellige nichespillere inden for bunker. 

Monjasa laster for nuværende produkter fra olieterminalen Bostco og leverer alle former for maritimt brændstof fra to dedikerede pramme. Heriblandt også det nye very low sulphor fuel oil (VLSFO), som nu udgør størstedelen af Monjasas leverancer. 

Det er forventningen, at Monjasa Americas ender med at levere omtrent 1,2 mio. ton bunker i 2019. Det vil være en stigning på 40 pct. fra 2018.

Læs også: Monjasa i strømlining af skibsnavne

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078