23948sdkhjf

Fritz Ganzhorn starter ny virksomhed

Efter at Fritz Ganzhorn sidste år blev fyret som direktør for Søfartens Ledere efter 19 år på posten, har han nu stiftet en ny virksomhed.

Navnet er Maritime Advice & People, og i virksomheden tilbyder Fritz Ganzhorn foruden rådgivning også repræsentation, coaching og udvikling af både organisationer og mennesker.

- Jeg ser frem til at arbejde for både maritime virksomheder og organisationer med det, jeg stort set omtaler som repræsentation. Vi hjælper vores kunder med både tilstedeværelse i Danmark såvel som indflydelse og viden om den maritime industri i Danmark – alt efter kundens behov, siger Fritz Ganzhorn i en pressemeddelelse.

Målet med Maritime Advice & People er at tilknytte flere profiler, så virksomheden kan tage form af et netværk af rådgivere. Selv ser Fritz Ganzhorn frem til at gøre brug af sin certificering som coach.

- Min vision for coaching er at hjælpe, udvikle og styrke lederskabet for både skibsførere og officerer i skibene såvel som de mange maritime ledere og specialister i rederier og andre maritime organisationer på land, siger Fritz Ganzhorn i meddelelsen. 

Som Søfart tidligere har skrevet, blev Fritz Ganzhorn fyret fra Søfartens Ledere efter sammenlægningen med organisationen Lederne. Bestyrelsesformand Bjarne Cæsar Jensen meddelte i den forbindelse, at Ganzhorns opgave var løst.

Læs mere: Ganzhorns hjerte banker for de søfarende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078