23948sdkhjf

Kronprinsen forlader Mærsk

Containergiganten Maersk mister sin driftsdirektør og uofficielle kronprins.

Søren Toft, med officel titel af chief operating officer (COO) har ifølge en meddelelse fra rederiet "besluttet at søge en anden udfordring udenfor selskabet og vil forlade A.P. Møller - Mærsk A/S per dags dato."

Ifølge meddelelsen vil CEO Søren Skou overtage Søren Tofts opgaver midlertidigt.

Direktionen (Executive Board) vil herefter bestå af CEO Søren Skou, CFO Carolina Dybeck Happe, Vincent Clerc, og Morten Engelstoft.

Søren Toft kom til A.P. Møller - Mærsk i 1994 og blev i december 2017 medlem af direktionen.

Adm. direktør Søren Skou siger i en officiel udtalelse:

- Jeg har arbejdet sammen med Søren gennem mange år, og jeg værdsætter den indsats som Søren har gjort for A.P. Møller-Mærsk. Han forlader en veldrevet virksomhed med en dygtig operationel organisation. Vi ønsker alle Søren det bedste i fremtiden.

I løbet af sin karriere hos Mærsk har Søren Toft blandt andet været udstationeret i Tyskland og Indonesien, indtil han blev udpeget som ansvarlig for netværksplanlægning i containerrederiet Maersk Line. Derudover spillede han en aktiv rolle i opkøbet og integrationen af det tyske rederi Hamburg Süd, hvor han nu sidder i bestyrelsen for selskabets Advisory Board.

Ud over shippinguddannelsen har Søren toft gennemført en Executive Master of Business Administration (EMBA) fra IMD i Lausanne, Schweiz.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094