23948sdkhjf

Svitzer sælger anpart i bjærgnings-selskab

Fire år efter, at Svitzer lagde sine bjærgningsaktiviteter sammen med det Crowley-ejede Titan Salvage under det nystiftede selskab Ardent, bliver ejerandelen nu solgt fra. 

Det oplyser Svitzer i en pressemeddelelse.

Siden stiftelsen af Ardent har rederiet udviklet sig til et selskab på egne ben, hvis forretning omfatter meget andet en bjærgning og redningaktioner. Det gælder for eksempel nedbrydning af offshore-installationer og subsea-opgaver. 

Både Svitzer og Crowley bliver købt ud af Ardent. Pengene kommer fra finansieringsselskabet Aurelius, og i forbindelse med transaktionen bliver den hidtidige direktion i Ardent aktionærer i selskabet. 

Ifølge Svitzers globale finansdirektør Knud Winkler er løsningen den rigtige. 

- For at give Ardent og Svitzer lov til at vækste i deres respektive brancher har vi besluttet, at tiden er inde til at restrukturere ejerskabet. Vi er meget glade for partnerskabet mellem Ardent og Aurelius, som tilfører en stor mængde ny energi til virksomheden, siger han i en pressemeddelelse.

Det fremgår af meddelelsen, at Ardent med sine nye ejere vil have forøgede finansielle ressourcer til at udvide forretningen yderligere inden for både redningsoperationer, dekomissionering af offshore-installationer og forskellige subsea-services. 

Læs mere: Svitzer fusionerer sine bjærgningsaktiviteter med Titan Salvage

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14