23948sdkhjf

Total-chef beroliger underleverandører i Esbjerg

Som et led i den gennemgribende renovering af Tyra-feltet i Nordsøen lukker energiselskabet Total i dag for feltets produktion af gas. 

Samtidig rækker Totals direktør for de danske aktiviteter, Patrick Gilly, hånden ud til de mange underleverandører til olie- og gasindustrien i Esbjerg. 

Det skriver Jyske Vestkysten

- Jeg har igennem de seneste år forsøgt at sprede et budskab, nemlig at vores samarbejdspartnere ikke skal frygte, at vi er blevet til Total. Tværtimod har de lokale virksomheder mulighed for at anvende Totals globale tilstedeværelse til at komme længere ud i verden, siger han til mediet. 

Total varslede tidligere i år fyringen af 200 medarbejdere. Fyringsrunden er nu endt med, at 126 ansatte forlader Total, hvoraf 106 har taget imod en frivillig fratrædelsesordning. 

Omstruktureringen har ikke bare skabt usikkerhed internt i Total, men også blandt underleverandørerne i Esbjerg, for hvem Total er en stor kunde. Ifølge Patrick Gilly har det dog været nødvendigt at få orden i egne rækker først. 

- Der vil komme mere klarhed nu, men vi kunne desværre ikke skabe den, før vi havde givet klarhed til vores egne medarbejdere, siger Patrick Gilly til Jyske Vestkysten. 

Læs mere: Total fyrer 200 i Esbjerg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125