23948sdkhjf

Stena Bulk-CEO: Tilbageholdelse er uacceptabel

På 19. døgn er besætningen på kemikalietankskibet 'Stena Impero' tilbageholdt i Iran sammen med skibet, efter at det blev opbragt af iranske styrker på vej gennem Hormuz-strædet den 19. juli. 

I en opdatering på Stena Bulks hjemmeside kalder rederiet tilbageholdelsen for "uacceptabel og uberettiget". 

- Vi fastholder en begrænset kommunikation med mandskaber omborg, og selvom de fortsat er ved godt helbred omstændighederne taget i betragtning, er vi stadig bekymrede for deres velbefindende, taget i betragtning den tid de har været i arrest, udtaler Stena Bulks CEO Erik Hånell. 

Den 23 mand store besætning kommer fra Letland, Rusland, Indien og Filippinerne. For fire dage siden besøgte en udsending fra det finske konsulat det lettiske besætningsmedlem ombord på skibet, og der blev meldt om en besætning ved godt helbred, men som også er bekymrede. 

Stena Bulk oplyser, at det sammen med Northern Marine Management samarbejder med alle relevante myndigheder i både flagstaten Storbritannien og andre lande om at få besætningen frigivet hurtigst muligt. 

Stena Bulk er den kommercielle manager af 'Stena Impero', der er bygget i 2018 og har en kapacitet på 49.683 t.dv. Hverken rederiet eller Northern Marine Management, der er Stena-gruppens management-selskab, har modtaget noget officielt svar fra Iran på deres anmodning om at komme ombord på skibet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109