23948sdkhjf

Jakob Ullegaard går til Dansk Erhverv

Danske Rederiers tidligere toplobbyist Jakob Ullegaard har takket ja til en stilling hos Dansk Erhverv.

Jakob Ullegaard forlod Danske Rederier ved udgangen af juli sidste år, efter at han modtog kronprins Frederiks særlige legat, som giver adgang til et års studier på Harvard Kennedy School. Her har Jakob Ullegård i mellemtiden taget en Master in Public Administration som en såkaldt Mid Career-studerende i blandt andet økonomi, ledelse og politik.

Nu er studierne overstået, og Jakob Ullegaard vender hjem til et job som markedsdirektør i Dansk Erhverv med rådgivning og videnservice som område. Her skal han bidrage til den digitale omstilling i erhvervsorganisationens virksomheder. 

- Jeg glæder mig til at blive en del af et stærkt hold i Dansk Erhverv. Der er ingen tvivl om, at servicesektoren inklusive rådgivning og hele det digitale område er en meget væsentlig del af rygraden i dansk erhvervsliv og samtidig en vigtig kilde til fremtidig vækst. Derfor ser jeg frem til at understøtte vores medlemmer og dermed det danske samfund med at gribe nye muligheder, siger Jakob Ullegaard i en pressemeddelelse.

Jakob Ullegård kom til Danske rederier i 2015 fra en stilling som kommunikationschef i Dansk Energi. Tidligere har han blandt andet været særlig rådgiver for daværende forsvarsminister Gitte Lillelund Bech (V), chef for public affairs i Landbrug og Fødevarer, direktionsassistent og PA-medarbejder i TDC samt ansat i Venstres Politisk-Økonomisk Sekretariat.

Læs mere: Toplobbyist forlader Danske Rederier

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14