23948sdkhjf

27 trainees uddannet hos Danske Rederier

7. juni blev det fejret, at 27. trainees har modtaget et eksamensbevis efter endt uddannelse til Danske Rederiers toårige internationale shippinguddannelse, The Commercial Shipping Program.

I 2017 begyndte 31 studerende på uddannelsen, mens der på sidste års hold var 56 studerende. Deadline for tilmelding til uddannelsen er 5. juli, men allerede nu er der 54 forhåndstilmeldte og tilmeldte til efterårets hold.

- De danske rederier har brug for topkvalificeret arbejdskraft, og derfor er vi stolte af den stigende interesse for uddannelsen. Det bekræfter, at vi lykkes med målet om at være en uddannelse med et stort branchekendskab og med fingeren på pulsen, siger Asbjørn Overgaard Christiansen, chef for Danish Shipping Academy.

Shippinguddannelsen har eksisteret siden 2012, hvor Danske Rederier gik sammen med en række rederier for at skabe en shippinguddannelse med et bredt branchekendskab og netværk i fokus.

Den store interesse får nu Danske Rederier til at dele det kommende hold op, så der til september begynder to hold på shippinguddannelsens årgang 2019-2021.

- Ved at oprette to hold på uddannelsen, så sikrer vi, at der er overskud og rum til, at den enkelte studerende kan fordybe sig og få det maksimale ud af uddannelsen, mens vi stadig vil samle dem, siger Asbjørn Overgaard Christiansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078