23948sdkhjf

Pon Power vinder syv-årig kontrakt med Søværnet

Den Esbjerg-baserede virksomhed Pon Power har vundet et udbud på vedligehold af Søværnets 20 Caterpillar-motorer fordelt på tre fregatter og to støtteskibe.

Kontrakten løber i syv år. Den er blevet indgået efter en EU-udbudsprocess, som blev sat i gang i september 2018 af Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse. 

- For os har det været centralt at fortsætte det gode samarbejde, vi har haft i efterhånden mange år med Søværnet, siger Pon Powers adm. direktør Kim Holdrup i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at processen internt i Pon Power har krævet et fokuseret og intenst samarbejde på tværs af mange funktioner.

- Vi var selvsagt meget glade for og over yderst stolte over at vinde EU-udbuddet, siger han.  

Den planlagte service af fartøjernes motorer vil foregå på flådestationerne i Frederikshavn og Korsør. Hvis fartøjerne er på opgaver i udlandet, rejser servicemontørerne dog ud til opgaverne, hvor end i verden de måtte være. Og befinder man sig eksempelvis i en konfliktzone, kan hurtig service selvsagt være altafgørende.

Pon Power A/S er den danske autoriserede forhandler af Caterpillar motorer og generatorer. Virksomheden er ejet af det hollandske selskab Pon, som er en familieejet international handels- og servicevirksomhed, der leverer en bred vifte af aktiviteter.

Læs også: Regeringen vil sende dansk fregat til fransk hangarskib

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094