23948sdkhjf

Ny CFO tiltræder hos Esvagt

En ny finansdirektør (CFO) er trådt til hos Esvagt. Der er tale om Sisse Mai, der har en uddannelsesmæssig baggrund som HD-regnskab og cand.merc.aud

Sisse Mai har desuden haft et godt øje til rederiet gennem flere år, fortæller hun i en pressemeddelelse.

- Esvagts præstationer på sikkerhed og redning er velkendte i branchen, og Esvagt er i høj grad et brand, der tiltrækker. Der er intet, der giver mere mening end at yde sikkerhed til søs og dermed redde liv, så da muligheden kom for at blive en del af Esvagt, var jeg ikke i tvivl, siger hun.

Det er ikke første gang, Sisse Mai er omkring den maritime sektor i sin karriere. Hun har tidligere været regnskabdirektør i Nordic Tankers, og titlen som CFO har hun både haft hos Thyssen Krupp Elevator A/S og senest hos virksomheden RGS Nordic, der håndterer forurenet jord. 

Sisse Mai ser meget frem til at vende tilbage til Det Blå Danmark og til at arbejde i en branche, hvor det er de globale markedskræfter, der dikterer rammerne, og hvor farvandet, man navigerer i, kræver konstante kursjusteringer alt efter markedsudviklingen, de kommercielle betingelser og operationelle hensyntagen.

- Samtidig er det et klart plus, at Esvagt har en fastlagt strategi for fremtiden, et solidt værdisæt og et DNA, som jeg kun kan tilslutte mig, siger Sisse Mai i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094