23948sdkhjf

Esvagt forlænger samarbejde med oliegigant

De næste tre år skal ’Esvagt Bergen’ og ’Esvagt Stavanger’ servicere Equinor i den sydlige del af norsk sektor
Det norske olieselskab, Equinor, og offshorerederiet Esvagt forlænger deres samarbejde med minimum tre år i den sydlige del af norsk sektor.

De to parter har hidtil samarbejdet i otte år, hvor ’Esvagt Bergen’ og søsterskibet ’Esvagt Stavanger’ har leveret områdeberedskab for Equinor. Begge parter har ønsket at forlænge samarbejdet, så kontrakterne nu løber til 2022, skriver Esvagt i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for at kunne fortsætte det gensidige samarbejde, vi har haft med Equinor, og for den tillid, det er udtryk for. De to skibe har været med til at etablere os solidt i det norske marked, og det ser vi frem til at udbygge yderligere, siger Ib Hansen, Head of Commercial i Esvagt.

Det forlængede samarbejde byder fortsat på områdeberedskab, supply duties, oliespildsberedskab og brandbekæmpelse.

Både ’Esvagt Bergen’ og ’Esvagt Stavanger’ er bygget til at kunne skyde en høj fart, selv i dårligt vejr. Dermed kan de to fartøjer dække et stort område, og begge har desuden arbejdsbåde ombord, hvilket bidrager til en endnu større aktionsradius, skriver rederiet.

- Equinor er en meget seriøs aktør, som udfordrer os og gør os bedre. Equinor har store forventninger og stiller krav til kvalitet, sikkerhed og miljø – det er krav, der er med til at udvikle os og skærpe vores kompetencer, siger Ole Ditlev Nielsen, Business Development Manager i Esvagt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109