23948sdkhjf

Hans Jensen Lubricators udnævner CCO

Bestyrelsen i den familieejede virksomhed Hans Jensen Lubricators har pr. 2. januar udnævnt salgschef Stefan Sletting Nielsen, 34 år, til ny direktør med titlen CCO.

Stefan har været ansat i virksomheden i mere end fem år og har tidligere arbejdet for Sanistål, Carl F International samt designvirksomheden d line. Han er uddannet inden for salg og ledelse ved bl.a. Niels Brock og har efterfølgende læst MBA 1. Modul ved AVT Business School.

Forfremmelsen af Stefan Sletting Nielsen sker som et led i en ny vækststrategi, der har til formål at fremtidssikre Hans Jensen Lubricators og styrke organisationen yderligere. Den nye direktion består således af CEO Rasmus Hans Jensen, COO Christian Hans Jensen, som også er direktør for Hans Jensen Lubricators Singapore, og CCO Stefan Sletting Nielsen. 

- Vi har et ønske om at styrke vores organisation yderligere som følge af vores løbende vækst. Det lå derfor i kortene som en naturlig del af Stefans stilling, at han skal hjælpe os i mål ved at styrke vores position på markedet over for den globale handelsflåde, siger CEO Rasmus Hans Jensen i en pressemeddelelse. 

Stefan Sletting Nielsen fortæller, at han er stolt over at have fået muligheden, og vil gå ydmygt til opgaven.

- Over de kommende år ser jeg frem til at udvikle virksomheden ved at sætte mit præg på dagligdagen og sikre, at vi indfrier vores ambitiøse mål. Herudover vil jeg gerne takke virksomheden for at sætte udvikling højt ved at tilbyde gode og udfordrende karrieremuligheder, siger han i pressemeddelelsen. 

Hans Jensen Lubricators har gennem de sidste 101 år udviklet, produceret, leveret og installeret cylindersmøreapparater til den globale handelsflåde.

Læs også: Hans Jensen Lubricators køber udviklingsvirksomhed

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203