23948sdkhjf

Næste Global Maritime Forum bliver i Singapore

Et af verdens travleste maritime knudepunkter bliver vært for det næste Global Maritime Forum-topmøde

Når Global Maritime Forum afholder det næste topmøde i oktober 2019, bliver det i Singapore. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Topmødet skal på linje med tidligere topmøder samle ledere fra de maritime brancher, politikere, NGO'er og andre indflydelsesrige beslutningstagere og meningsdannere. Sammen skal de særligt inviterede deltagere diskutere globale forandringer og muligheder, der er af særligt interesse for shipping.

Læs også: "Det er svært at snakke om krise i Singapore"

- Den maritime branche undergår en forandring, der har potentiale til at skabe positive langsigtede forandringer for branchen og samfundet. Det vil kræve en tættere dialog mellem offentligheden og private interesser i det internationale samfund, siger Andrew Tan, der er CEO i Maritime & Port Authority of Singapore, i pressemeddelelsen.

Singapore trak for nylig overskrifter ved at meddele et forbud mod brugen af åbne scrubbere, når IMO's svovlkrav træder i kraft ved indgangen til 2020.

Læs også: Scrubber-sammenslutning raser over forbud i Singapore

Forbuddet vakte opsigt, fordi Singapore er en af de travleste maritime knudepunkter i verden – både som havn, bunker-hub og som hjemsted for en lang række internationale shippingselskaber. 

- Singapore's maritime cluster er kendt for dets fortsatte innovation og stærke fokus på at udvikle talenter. Det forbinder Asien med resten af verden, hvilket gør Singapore til et naturligt mødested for vores næste årlige topmøde, siger Peter Stokes, der er formand for Global Maritime Forum, i pressemeddelelsen.

Læs også: Copenhagen Shipping Summit er blevet aflyst

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095