23948sdkhjf

VIDEO: 'Titanic II' er tilbage på tegnebrættet

Efter et par år på stand by melder australsk rigmand, at opførelsen af en tro kopi af 'Titanic' er tilbage på sporet

B

Arbejdet med at opføre en tro kopi af 'Titanic' er nu blevet genoptaget, og planen er at indsætte skibet, 'Titanic II', på ruten mellem London og New York. 

Det oplyser Blue Star Line, som den australske rigmand Clive Palmer står bag, i en pressemeddelelse.

Projektet blev først annonceret i 2012, men strandede i 2015. Ifølge Palmer selv på grund af en længerevarende tvist om store summer mellem Palmers mineselskab Mineralogy og det statsejede kinesiske selskab Citic Limited. 

Med tvisten ude af verden er der atter penge i kassen. Ved et event i London i september offentliggjorde Clive Palmer en video, der går i detaljer med opbygningen af skibet. 

- Blue Star Line vil skabe en autentisk Titanic-oplevelse, der giver passagerne et skib med samme indretning af interiør og kahytter som det originale fartøj, men moderne sikkerhedsprocedurer, navigationsudstyr og teknologi til at levere det højeste niveau af luksuriøs komfort, siger Clive Palmer i en pressemeddelse.

Læs også: Australier vil bygge Titanic-kopi

Blue Star Line har fravalgt London som base for rederiets europæiske kontor på grund af Englands farvel til EU. I stedet er planen at åbne et kontor i Paris i marts 2019. 

'Titanic II' skal få en kapacitet på 2.435 passagerer, der lige som på det oprindelige skib kan købe billet til enten første, anden eller tredje klasse. 

Ifølge mediet Cruise Arabia er forventet levering af 'Titanic II' i 2022. Skibet vil sejle fra værftet til Dubai, og derfra til South Hampton og videre til New York.

Artiklen er en del af temaet VIDEO.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.439