23948sdkhjf

"Jeg vil ikke arbejde på kontor"

Jonas Boldsen, Rødding, tager uddannelsen som skibsassistent
- Jeg hørte om uddannelsen, fordi min storebror gik på HF Søfart og var glad for det. Jeg gennemførte en almindelig HHX-uddannelse, men vidste ikke rigtig, hvad jeg ville.

- Jeg ville i hvert fald ikke tage en uddannelse, der betød, at jeg skulle sidde resten af mit liv på et kontor. Så meget var sikkert.

- Min drøm er helt ubetinget at komme på langfart. Jeg drømmer om at komme til at stå på broen og manøvrere et stort skib. At være kaptajn på et stort skib står for mig som den ultimative drøm.

- Nu tager jeg den maritime grunduddannelse for at komme til søs og prøve kræfter med livet til søs. Så må vi se, hvad der sker herefter. På sigt kunne jeg måske tænke mig at arbejde mig videre opad i systemet og ansøge om en plads som styrmandsaspirant.

- Jeg havde hørt meget godt om søfartsskolen her i Frederikshavn. Det er en meget fri form for skoleliv, hvor vi laver mange forskellige ting og hvor dagligdagen er meget varieret.

- Jeg var ikke særlig glad for at gå i skolen. Men jeg har fundet mig godt til rette her i Frederikshavn. Det er meget anderledes end en almindelig skole.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11