23948sdkhjf

"Jeg drømmer om at blive navigatør"

Frederik Nørgaard, København, vil være skibsassistent og tager uddannelse på Martec
- Jeg gik på produktionsskole, men var ikke rigtig faldet til. Jeg ville gerne opleve noget mere af verden. Jeg var nok en lille smule rastløs. Jeg tog på rundtur for at finde ud af, hvad jeg i stedet kunne bruge min fremtid til.

- Jeg havde som yngre sejlet med spejderskib og havde egentlig været glad for at sejle. Så kom jeg i tanke om, at man kunne søge ind på en søfartsskole.

- Det er ikke noget problem at søge ind på en søfartsskole i Frederikshavn, når man selv er fra København. Jeg er flyttet direkte ind på skolehjemmet, hvor man får et fint værelse og bor sammen med alle de andre elever på holdet. Det er et sjovt kollegieliv, hvor vi er meget sammen udenfor skoletiden og lærer hinanden godt at kende. Så det er ikke svært at falde til.

- Min drøm er at blive navigatør. I første omgang er min ambition at afslutte denne uddannelse og blive befaren skibsassistent og så søge videre som kystskipper. Så jeg har store planer.

- Den næste udfordring bliver at finde en praktikplads, så jeg kan komme til søs som ubefaren skibsassistent og opleve livet til søs på et godt skib og hos et spændende rederi. Jeg kunne godt tænke mig at komme i praktik på et skib hos rederiet JD Contractor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109