’Hammershus’s passageraptering er hovedsageligt placeret på dæk 7. Forreste brandzone rummer cafeteriet og øvrige siddeområder. Layoutet er i vid udstrækning baseret på åbent plan-princippet med optimalt lysindfald og udsyn fra store vinduer i tre retninger og med gennemsyn gennem alle områdets opdelinger.
Læs mere: Bornholms nye natfærge i dobbel...
GALLERI: Molslinjen bringer åbent plan til nyt niveau
NYBYGNING: Det er lykkedes lave et stort sammenhængende lyst og attraktivt passagerområde, hvor passagerne også kan følge med i madlavningen
19
Billeder
Vue på tværs af cafeteriaet, der om dagen har optimal udsigt i tre retninger. Det samlede catering- og loungeområde er indrettet efter åben plan-princippet, men består samtidigt af flere selvstændige områder. Bl.a. til rejsende med hund eller allergikere. Ifølge kontrakten skal det være tilladt at indtage medbragt mad i området på Køge-ruten. Foto: Søren L. Hviid
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Søfart, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer