23948sdkhjf

Stort sponsorat fra MAN Energy Solutions styrker Mercy Ships indsats

MAN Energy Solutions og Mercy Ships har underskrevet ny samarbejdsaftale under ugens SMM-messe i Hamborg

Der var god energi på MAN Energy Solutions stand på den store maritime messe i Hamborg i går, da der blevet givet håndtryk og skrevet under på, at det gode samarbejde fortsætter mellem Mercy Ships og MAN Energy Solutions.

Firmaet har siden 2010 leveret både motorer, service, træning og reservedele til den tidligere Storebæltsfærge for at supportere skibets nuværende humanitære arbejde som hospitalsskib. Alene siden den seneste samarbejdsaftale i 2016 har MAN sponseret køb af reservedele til en værdi af 750.000 Euro til hospitalsskibet ’Africa Mercy’.

Nu har CEO Dr. Uwe Lauber, MAN Energy Solutions og CEO, formand Jens-Erik Engelbrecht, Mercy Ships Denmark underskrevet en aftale, der rækker frem til 2021 med mulighed for forlængelse. Det betyder, at Mercy Ships de næste år gratis vil modtage reservedele til MAN-installationerne ombord på ’Africa Mercy’ til en samlet værdi af 500.000 EUR fordelt over de to år frem til 31. december 2020.

I forbindelse med underskriftsceremonien udtalte Dr. Lauber:

- Vi er glade for at fortsætte vores partnerskab med Mercy Ships og at støtte så vigtigt et arbejde. Mercy Ships giver livreddende behandling til nogle af verdens mest sårbare mennesker. MAN Energy Solutions støtte til ’Africa Mercy’ er et udtryk for vores sociale ansvarlighed og etisk afspejler samarbejdet den måde, vi søger at drive forretninger på.

Jens-Erik Engelbrecht sagde:

- Udvidelsen af aftalen mellem MAN Energy Solutions og Mercy Ships understøtter og sikrer det vigtige arbejde, det er at drive vores hospitalsskib ’Africa Mercy’. Den professionelle daglige support og samarbejdet med MAN Energy Solutions er fantastisk, når det gælder leverance af elektricitet og strøm. Sponsoratet frigiver betydelige midler, så Mercy Ships fortsat kan bringe håb og helbredelse ved at tilbyde gratis kirurgi til mennesker i Vestafrika, som har meget ringe adgang til lægehjælp.

Artiklen er en del af temaet SMM 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095