23948sdkhjf

"God mad øger produktiviteten"

René Andersen favner som direktør i Sea Health & Welfare både søfolk og redere, og han er enig i søfolkets kritik af maden så langt, at der er plads til forbedring. Han opfordrer nu rederne til at bruge mad som middel
- Vi har i de senere år oplevet, at kosten fylder mere og mere for søfarende.

Ordene kommer fra direktør i Sea Health & Welfare (SHW), René Andersen, som mener, at man kan øge produktiviteten ved at sørge for god mad til sømændene. Det vender vi tilbage til.

Hvis man har fulgt lidt med på Søfarts Facebook-side på det seneste, ved man, at mang...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Søfart, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094