Send dit madbillede fra søen ind til 'red@soefart.dk' - bedste billede vinder en flaske rom fra Riise
GØTEBORG: Rødspætterne syder i fedtet, mens Jeppe Knudsen roligt vender dem.
Hans skib, ’Begonia Seaways’, ligger bomstille til kaj i Gøteborg. Ovre ved bordet ligger porrer og persille sirligt placeret på spækbrættet, og ved siden af er der hel...
Er din mad til søs god nok?
Moderne søfolk vil have sund og helst økologisk mad. Især de unge. Men følger rederierne med tiden? I en ny artikelserie sætter Søfart mad i fokus, og vi begynder hos en truet race - en dansk hovmester
8
Billeder
Hovmester Jeppe Knudsen er i gang med at forberede aftensmaden, mens skibet ligger til kaj i Gøteborg. Alle foto: Ebbe Fischer
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Søfart, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer