23948sdkhjf

Kolding Havn henter Lotte G. Lundberg

Lotte G. Lundberg skal som nyt bestyrelsesmedlem i Kolding Havn se nærmere på mulighederne for vækst.

Efter en henvendelse fra Kolding Havn starter Lotte G. Lundberg som medlem af havnens bestyrelse den 21. juni i år.

Hendes opgaver bliver blandt andet at sætte nye perspektiver på mulighederne for vækst, da kapaciteten på Kolding Havn allerede bliver udnyttet fuldt ud – ikke mindst efter det historisk gode regnskab, som havnen leverede i 2017. 

- Jeg glæder mig meget til at byde Lotte G. Lundberg velkommen i bestyrelsen og til det efterfølgende samarbejde. Jeg er overbevist om, at hun kan bidrage positivt til Kolding Havns fortsatte udvikling og vækst, siger havnebestyrelses formand Asger Christensen i en pressemeddelelse.

Lotte G. Lundberg sidder i forvejen i flere bestyrelser, blandt andet i Frederikshavn Havn, som i de senere år har oplevet en voldsom vækst. Identificering af vækstmuligheder og internationalisering er et af Lotte G. Lundbergs specialer, ligesom hun har indgående erfaring med gennemførsel af kapitalintensive projekter.

- Det vil glæde mig at bidrage til den fortsatte udvikling af Kolding Havn, som jeg også kender fra mine unge dage, hvor jeg havde studiearbejde i familievirksomheden på havnen. Livet på Kolding Havn inspirerede mig oprindeligt til at søge inden for den maritime verden, så det er også med en vis veneration, at jeg har takket ja til pladsen i bestyrelsen, siger Lotte G. Lundberg i pressemeddelelsen. 

Lotte G. Lundberg er oprindeligt uddannet inden for international shipping og har som leder gennem over 30 år i A.P. Møller-Mærsk opnået bred erfaring inden for transport, logistik, havneservices samt forhandling og styring af kapitalintensive projekter.

I dag beskæftiger Lotte G. Lundberg sig primært med bestyrelsesarbejde. Hun er desuden en flittig debattør i Søfarts spalter, hvor hun blandt andet har slået et slag for at få flere kvinder i de maritime bestyrelser og direktioner. 

Læs mere: DEBAT: Hvor bliver shipping-kvinderne af?

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093