23948sdkhjf

Wärtsilä har solgt 100 LNG-pakker

LNG: Ordre fra Singapore bragte antallet af solgte LNGPac’s op på 100, siden markedsintroduktionen i 2009

Wärtsilä har nu rundet ordre nummer 100 på selskabets såkaldte LNGPac, der er en samlet systempakke med cryotryktank, LNG-bunkermanifold, rørsystemer og et kontrol- og moniteringssystem. Det var en ordre på hjælpemaskineri bestående af Wärtsilä 34DF-motorer med tilhørende LNGPac til to shuttle-tankskibe til Singapore-rederiet AET Tankers, som rundede det skarpe hjørne for Wärtsilä. Det oplyser den finske motor- og teknologikoncern i en pressemeddelelse.

LNGPac blev introduceret på markedet i 2009 og resulterede i den første ordre i 2011. Her blev systemet retrofittet om bord det svenskejede produkt- og kemikalietankskib ’Bit Viking’. Wärtsilä oplyser, at systemet i dag er udbredt i omkring 12 forskellige skibssegmenter. Ud over produkt- og kemikalietank bl.a. også i færger, bugserbåde, sandsugere og offshoreskibe.

Siden introduktionen for ni år siden har Wärtsilä videreudviklet systemet, så det i dag bl.a. kan udnytte kuldeenergien fra den flydende naturgas i skibets HVAC-anlæg. Ligesom der nu også er udviklet en kompakt LNGPac, som har en integreret GVU (Gas Valve Unit).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096