23948sdkhjf

ADP henter ny salgschef

ADP i Fredericia har hentet en ny salgschef fra logistikbranchen.

Udo Frandsen blev pr. 1. maj ansat som salgschef i ADP A/S.

Med mere end 30 års erfaring fra virksomheder som Blue Water Shipping, DSV, Nordic Transport Group og LGT har Udo Frandsen dermed solid erfaring fra salg, forretningsudvikling og ledelse fra transport- og logistiksektoren.

Erfaringen kommer blandt andet fra opbygningen af Blue Water Shippings filial i Kolding og opstart af General Cargo divisionen i NTG.

Glæder sig
Selv siger Udo Frandsen:

- Jeg har glædet mig meget til at starte hos ADP, og jeg ser frem til at aktivere mit netværk og koble min viden til udvikling af ADPs kerneforretning, siger Udo Frandsen.

ADP omlægger i disse år arealer og faciliteter på både Fredericia og Nyborg Havn for at optimere havnene til fremtidens godsmængder.

Taulov
Derudover kobler ADP Fredericia Havn med Taulov Dry Port, som er et 700.000 m2 stort baglandsareal, hvor moderne lager- og logistikfaciliteter og muligheder for omladning af gods mellem havn, jernbane og vej skal sikre effektive transport- og logistikløsninger.

- Med min baggrund fra logistikbranchen ser jeg helt klart nogle store perspektiver i at binde logistikken sammen mellem havn og Taulov Dry Port.

Nye behov
Transportkøberne efterspørger effektive transportkæder, og jeg ser et stort potentiale i at optimere transport- og logistikløsninger gennem synergier af varestrømmene mellem havn og logistikcenter, siger Udo Frandsen.
Læs mere om: ADP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141