23948sdkhjf

’Dana Anglia’ fylder 40 år

Maj i år er det 40 år siden, at DFDS’ seneste færgenybygning blev leveret
Som det fremgår af denne uges avis på side fem har DFDS netop bestilt to store nye færger til Østersøen. En ordre, der måske snart også følges af yderligere opgraderinger i rederiets færgeflåde. Der er i alt fald kommet særdeles godt gang i bestillingerne ude i Kina på det seneste på netop færgetonnage, som det ligeledes fremgår af side fem.

Det er dog formenligt en tilfældighed, at det netop i år er 40 år siden, at DFDS fik leveret sin sidste reelle færgenybygning. Ikke, at DFDS har ligget på den lade side siden da. Det 150 år gamle danske rederi har aldrig været større og mere succesfuld end det er i dag, men prioriteringerne har bare villet det anderledes med det skarpeste fokus på det rullende gods.

Maj i år er det således 40 år siden, at den store Englandsbåd ’Dana Anglia’ forlod Aalborg Værft for at blive indsat på DFDS’ historiske rute mellem Esbjerg og Harwich, som den sidste nybyggede færge bestilt af DFDS selv, altså indtil sidste uge. ’Dana Anglia’ forlod definitivt DFDS-flåden i 2007, men sejler fortsat som færge. Nu som ’Moby Corse’ i Middelhavet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109