23948sdkhjf

Maritime Ship Supply vinder værksætterpris

I dag blev Iværksætterprisen 2017 blev torsdag overrakt til Poul-Ole Damgaard Jensen, direktør i Maritime Ship Supply ApS.

Prisen blev uddelt ved det årlige erhvervs- og kulturarrangement i Det Musiske Hus i Frederikshavn, og tildeles en virksomhed, som har etableret sig i Frederikshavn Kommune inden for de seneste fem kalenderår, og hvor lederen gennem gode lederevner, initiativ og faglig dygtighed har skabt økonomisk vækst, vækst i kompetenceniveauet samt i beskæftigelsen.

- Den maritime branche har et kæmpe potentiale, så der er rig mulighed for at gøre en forskel, og i 2018 forventer vi 100 procent vækst. Det skal ske med øget aktivitet i Skagen, Hirtshals og inden for kort tid kan vi også præsentere vores første samarbejdspartner i Norge, siger Poul-Ole Damgaard Jensen.

Der er forhandlet nogle attraktive leverandøraftaler på plads, som forhåbentlig medfører, at de kan levere proviant, reservedele, olie og tøj. Når kunderne selv skal bestille varer direkte ved forskellige leverandører, kan de ofte ikke få varerne med det samme, men det kan de via Maritime Ship Supply, og da liggetiden på skibe er meget dyr, så betaler det sig for dem at benytte den hurtigste leverandør.

Maritime Ship Supply blev stiftet den 1. januar 2017 og tilbyder en totalløsning indenfor skibsproviantering. Kerneværdierne for Maritime Ship Supply er samarbejde, service, fleksibilitet og leveringssikkerhed. Virksomheden er placeret Langerak 45 på Frederikshavn Havn og har 18 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094