23948sdkhjf

Flere dropper Storebælt på vej til Langeland

Siden etableringen af Storebæltsforbindelsen i 1998 har der været mere trafik på færgeruten mellem Spodsbjerg på Langeland og Tårs på Lolland, der år for år har oplevet vækst igennem hele det nye årtusinde. At det også er tilfældet i 2017, viser rederiet Færgens nyeste trafiktal.

I alt blev 211.976 personbiler sidste år overført via Spodsbjerg-Tårs. Det er en stigning på 0,5 procent i forhold til 2016, der vel at mærke var et år med markant vækst i forhold til året forinden.

- I dag står vi meget en meget velfungerende genvejsrute, som danskerne i høj grad har taget til sig som alternativ til Storebæltsbroen. De seneste 10 år er der kommet næsten en halv million ekstra biler på vejene i Danmark, og vi kan se en tydelig sammenhæng mellem, at jo mere trafikken strander til på motorvejene, jo flere vælger i stedet genveje som Spodsbjerg-Tårs," siger Lindy Kjøller, salgs- og

marketingchef i rederiet Færgen.

Også hvad angår antallet af overførte passagerer er der vækst at spore. I alt er 545.293 passagerer blevet overført, hvilket ligeledes er en stigning på 0,5 procent i forhold til 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109