23948sdkhjf

Dansk bunkerselskab skærer forretningen til

Endofa lukker hovedkontoret i København, indstiller sin back-to-back-forretning samt større handelsaktiviteter, og har samtidig sagt farvel til flere medarbejdere, herunder finansdirektør Torben Okkels og chefen for kontoret i Dubai, Mads Uldall Borggaard. Det skriver ShippingWatch. 

- Det er korrekt, at vi har taget afsked med flere folk, og at Endofa fremover, i et meget mere simpelt set-up, agter at drive udvalgte nicheforretninger, som blandt andet indebærer Centralamerika, Frankrig og enkelte havne i Vestafrika, skriver stifter og medejer af det danske bunkerselskab, Kenn Søndergaard, i en mail til mediet. 

Fremover vil selskabets aktiviteter være fysisk levering af bunkerolie i flere steder i Vestafrika samt Mellemamerika, Rumænien og Nice. 

Ville have hovedsæde i hovedstaden
Endofa etablerede kontoret i København i 2015 med mål om at gøre det til selskabets hovedsæde på få år. 

- Vi tror på, at det på den lange bane vil være gavnligt for os, at vi placerer vores hovedkontor i Danmark, fordi vi netop er et firma, der har udgangspunkt i den danske bunkerbranche, og fordi vi som sådan er et dansk firma – om end med internationalt udgangspunkt. Og vi vil da også fremover meget gerne hente forstærkninger til teamet fra den danske bunkerpool, så at sige, sagde Endofa-CEO Lars Hoffmann dengang.

Læs også: Endofa sigter mod hovedkvarter i København

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094