23948sdkhjf

Hongkong får Global Maritime Forums første topmøde

Global Maritime Forums første årlige topmøde bliver afholdt den 3.-4. oktober 2018 i Hong Kong

Hongkong er valgt som vært for Global Maritime Forums første årlige topmøde, der finder sted den 3.-4. oktober 2018.

Mødet vil samle den maritime branches topledere, politikere, eksperter og NGO'er med andre indflydelsesrige beslutningstagere og meningsdannere. Deres opgave bliver at mødes om de udfordringer, som den maritime branche står over for, og at udvikle forslag til forbedringer af den globale søtransport og dermed fremme en bæredygtig, langsigtet økonomisk udvikling og menneskers levevilkår.

- Havet overskrider landegrænserne på samme måde som de udfordringer og muligheder den maritime branche står over for. De er iboende globale, og den eneste måde at takle dem på er ved at gå sammen og finde løsninger i fællesskab. Den maritime branche er særligt positioneret til at bidrage til positive forandringer, både for branchen og for samfundet, siger Frank Chan, transport- og boligminister for den særlige administrative region Hong Kong.

Hong Kongs skibsregister er verdens fjerde største skibsregister. Byen er en stor maritim hub samlet omkring havnen, og den har en stærk tilstedeværelse af redere, lastejere og handlende. I årenes løb har Hongkong oplevet en løbende udvidelse af sin maritime serviceklynge, herunder skibsforvaltning, skibsmægling, skibsfinansiering, maritim forsikring samt søret og voldgift.

Fremover vil Global Maritime Forums årlige topmøde blive afholdt i skiftende byer over hele verden.

Global Maritime Forum
Global Maritime Forum er en international non-profit organisation, der arbejder for at forme fremtiden for den globale samhandel ad søvejen med henblik på at fremme langsigtet, bæredygtig økonomiske udvikling og gode levevilkår.

Kilde: Global Maritime Forum

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094