23948sdkhjf

Niels Winther Shipping vinder kontrakt for hollandske VBMS

Niels Winther Shipping skal igen hjælpe det hollandske kabellægningsselskabs VBMS.

Esbjerg-firmaet er valgt som serviceleverandør, logistikkoordinator og havneagent i forbindelse med den store havmøllepark Horns Rev 3. Virksomhederne har tidligere arbejdet sammen på blandt andet DanTysk og Sandbank-projekterne.

Gennem projektet skal Niels Winther Shippings’ marineafdeling assistere med komplet support fra havnene i Esbjerg og Hvide Sande. Marineafdelingen skal blandt andet koordinere mobilisering af projektudstyr, projektkontorer, langtidsbeboelse for VBMS’ projekt team, håndtere lager og udføre sædvanlige opgaver forbundet med anløb af skibene som er tilknyttet projektet.

- At vi får chancen for at forsætte vores samarbejder med VMBS er en stor anerkendelse af vort arbejde. Med en dedikeret, fleksible, og service orienteret indstilling ser vores team frem til at assistere VBMS og Horns Rev 3, siger Søren Clemmensen, head of marine services hos Niels Winther Shipping.

Fakta: Horns Rev 3

Horns Rev 3 havvindmøllepark bliver en af Europas største med 49 styk 8 MW vindmøller beliggende 29-44 kilometer fra Houstrup Strand.

Med en 400 MW kapacitet vil den producere strøm til mere end 400.000 danske husstande.

Kilde: Niels Winther Shipping

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094