23948sdkhjf

Esvagt holder fast i specialbåde

Fot Esvagts Service Operation Vessel (SOV)-koncept til havmølleparker spiller rederiets mandskabsbåde til at overføre mølleteknikere fra moderskib til turbiner, Safe Transfer Boats (STB), en stor rolle.

STBerne er en videreudvikling af rederiets erfaringer med at bygge Fast Rescue Boats (FRB). Den løbende implementering af erfaringer i designet, som har præget udviklingen af FRBerne, anvendes også på de nyere mandskabsbåde.

- Det er også en af grundene til, at Esvagt nu har valgt selv at udruste STB7 nummer fire og fem. De to både er nu en del af udstyret på ’Esvagt Mercator’, en nybygget SOV, som skal servicere MHI Vestas i havmølleparkerne Belwind 1 og Nobelwind”, siger Søren Westphal, Service Manager i Esvagt:

- Vi har gjort os mange gode og nyttige erfaringer fra STB7-operationer for MHI Vestas på ’Esvagt Supporter’, som vi kan indarbejde i designet. Nu ved vi, hvordan STB’erne er, og vi kender arbejdsopgaverne. Det gør det muligt at ramme behovene endnu skarpere, siger Søren Westphal.

Ud over implementeringen af erfaringer betegenr rederiet det også som vigtig kompetenceopbygning i at holde udviklingen in-house.

Kilde: Esvagt

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125