23948sdkhjf

Norden åbner kontor nummer fire i Nordamerika

Styrker Norden Dry Operator-forretningen med ny base ved Stillehavskysten

Rederiet Norden åbner nyt kontor i Vancouver på Canadas vestkyst. 

De seneste år har Norden øget sine aktiviteter på det nordamerikanske marked og som en del af ambitionen om at øge aktiviteten i Norden Dry Operator-forretning, har selskabet identificeret potentiale til at gøre mere forretning. 

Ved at forstærke forstærkede tilstedeværelse på Nordamerikas vestkyst ønsker rederiet at styrke sine mulighed for at tilbyde transport til og fra de amerikanske kontinenter og fra Nordamerika til Asien og dermed øge sin konkurrenceevne på ruter langs kysten. 

- Norden har en stærk tilstedeværelse med mange havnekald på vestkysten af Nordamerika. Vi forventer, at vi med det nye kontor vil være i stand til at tilbyde endnu bedre service til eksisterende kunder samt skabe nye relationer. Kontoret vil være bemandet med både operationel og kommerciel ekspertise og dermed skabe umiddelbar værdi til vores forretningsforbindelser, hvoraf der er flere vi allerede har etableret flerårigt forretningssamarbejde med, siger lederen af Nordens Dry Operator, Christian Vinther Christensen, og fortsætter:

- Kontoret vil også styrke den voksende Amerika/Asien-aktivitet og passer godt ind som bindeled mellem vores tre kontorer i Asien og vores nu fire kontorer på de amerikanske kontinenter – vi bruger vores størrelse i kombination med nærhed til kunderne til at skabe, opfange og tilbyde værdi. 

Kontoret i Vancouver åbner i begyndelsen af januar og vil blive ledet af Mark LaFrankie, der kommer med mere end 20 års erfaring med shipping og kundeservice. Han kommer Nordens kontor i Annapolis i USA. 

Norden har hovedkontor i Danmark og kontorer i Annapolis, Rio de Janeiro, Santiago, Melbourne, Shanghai, Singapore og Mumbai. Således er Vancouver-kontoret selskabet niende kontor.

 

Kilde: Norden

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.347