23948sdkhjf

Eksklusiv pris til rederiet Færgen

Restaurantguiden White Guide har givet prisen for ”Årets fiske- og skaldyrsoplevelse” til rederiet Færgen for arbejdet med Fanø Østersfestival

Køerne var lange og interessen enorm, da Fanø i begyndelsen af oktober lagde omgivelser til Fanø Østersfestival. Østers fra Vadehavet blev grillet, gratineret og serveret med champagne, ligesom der blev arrangeret østerssafari og meget mere. Hele herligheden var så velfungerende, at arrangementet nu er kåret som ”Årets fiske- og skaldyrsoplevelse” i restaurantguiden White Guides kåring af årets bedste madoplevelser i Danmark.

- Færgen og Dansk Ø-ferie har igennem flere år arbejdet på at skabe vækst og udvikling på øerne. Især ved at tiltrække gæster uden for højsæsonen, og her har kan lige præcis Fanø bare tilbyde noget helt særligt. At samle sine egne østers, mens man går ude i Vadehavet er en stor naturoplevelse og efterfølgende en stor smagsoplevelse siger Lindy Kjøller, Færgens salgs- og marketingchef.

Østerssafari foregår ved, at bevæger sig omkring en kilometer ud i Vadehavet, hvor vandet ved lavvande er trukket helt væk. Efter omkring 20 minutters gåtur direkte på havbunden møder man østers i lange baner lige til at samle op. Turene bliver arrangeret af Færgens bookingportal Dansk Ø-ferie. Lindy Kjøller oplyser, at man allerede er i fuld gang med at planlægge næste års festival.

White Guide er en nordisk restaurantguide, som udkommer én gang årligt og lister de bedste spisesteder i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094