23948sdkhjf

Løft til shippinguddannelsen på Rybners

Rybners i Esbjerg og Skibsmæglerforeningen foretaget en række justeringer i fagplanerne til Shippinguddannelsen på uddannelsesinstitutionen

Som et led i den løbende evaluering og udvikling af Shippinguddannelsen på Rybners i Esbjerg, har Skibsmæglerforeningen og Rybners i efteråret 2017 afsluttet en række justeringer i fagplanerne til shippinguddannelsen. 

Samtidig er det lykkedes for Danmarks Skibsmæglerforening, at få en aftale med den globalt anerkendte udbyder af shippinguddannelser, the Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) i London, til levering af fagbøger til brug i undervisningen af shippingeleverne på Rybners. 

- Jeg er glad for den positive udvikling vort engagement med Rybners og Erhvervsakademi Sydvest omkring uddannelse har været inde i de senere år, hvor shippingeleverne skal lære hvad multimodalitet i transportværdikæden betyder, og de skal kunne agere professionelt i denne virkelighed. At vi nu har opnået et samarbejde med ICS omkring Shippinguddannelsen på Rybners, er en del af denne positive udvikling siger Henrik Otto Jensen, CEO hos Niels Winther & Co Aps og formand for Skibsmæglerforeningens Uddannelsesudvalg.

Hos Rybners ser man samarbejdet som en styrkelse af uddanelsen, og en naturlig del af at være en international orienteret branche. Charlotte Bjerre hos Rybners mener,

- at med den nye aftale om undervisningsmateriale fra ICS i London samt de løbende justeringer vi foretager af fagplanerne, sikrer en uddannelse i konstant udvikling, og som er attraktiv for de interesserede kandidater.

Kilde: Danmarks Skibsmæglerforening

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25