23948sdkhjf

Niels Winther Gruppen køber konkurrent

Shippingvirksomheden Juhl & Ehrhorn i Esbjerg bliver en del af branchekollegaen Niels Winther & Co, der også har hovedsæde på Esbjerg Havn.

Stifter af Juhl & Ehrhorn, Jørgen Juhl Poulsen, har solgt virksomheden til Niels Winther & Co. og til sin søn Allan Juhl. De vil fremover dele ejerskabet og udvikle virksomheden sammen.

Allan Juhl vil fortsat arbejde fra Bremen-kontoret for Juhl & Ehrhorn som leder af befragtningsaktiviteterne.

- Vi glæder os til, at Juhl & Ehrhorn bliver en del af en større familie, der deler de samme værdier som os inden for stærk specialviden og god service, siger indehaver Jørgen Juhl fra Juhl & Ehrhorn og fortsætter:

- Personligt har jeg gennem længere tid overvejet at geare lidt ned efter et langt og spændende liv i shipping, og nu har vi fundet den helt rigtige løsning for firmaet og medarbejderne. 

Ny direktør fra Niels Winther & Co
Siden starten i 1974 har opbygget ekspertise inden for befragtning af projektgods og rederidrift. 

Juhl & Ehrhorn forsætter som et selvstændigt selskab i Niels Winther Gruppen med Søren Clemmensen, head of marine services hos Niels Winther & Co., som administrerende direktør.

Jørgen Juhl fortsætter også i firmaet. Han vil varetage mange af de hidtidige opgaver, mens ledelsesdelen overgår til Søren Clemmensen. Elisabeth Juhl. Jørgen Juhls hustru, er ansvarlig for økonomifunktionen og fortsætter nogle måneder indtil opgaverne er overført til Niels Winther & Co.

Fremadrettet vil de to virksomheder have kontorer i København, Lindø og Bremen, foruden hovedsædet i Esbjerg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219