23948sdkhjf

Den nye spiller på Bornholmslinjen skærer i billetterne

Molslinjen varsler nye priser og snarlig trafikplan

Det bliver ifølge Molslinjen billigere at sejle til og fra Bornholm, når rederiet til september næste år overtager besejlingen af Østersø-øen. Sådan har meldingen lydt, siden nyheden om operatørskiftet sidste år kom for dagen. Nu er Molslinjen så klar med de konkrete billetpriser.

- Cirka 75 procent af alle billetter i 2018 vil blive solgt til henholdsvis 99 kroner og 199 kroner, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard. 

Rederiet præsenterer også snart fart- og prisplanen for Trafikkontaktrådet på Bornholm, og derefter for Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. 

Bornholmslinjens fart- og prisplan skulle ifølge Transport-, Bygnings- og Boligministeriets plan først offentliggøres den 1. maj 2018. Men det har været et stort ønske fra hele Bornholm at få fremskyndet processen. 

- Det ønske har vi stor forståelse for, og vi er nu klar med en version, som Trafikkontaktrådet, ministeren og hans embedsmænd kan kigge på. Godkender de planen, kan vi åbne for booking af billetter allerede i begyndelsen af januar 2018, siger Jesper Skovgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172