23948sdkhjf

Marstal så Esvagt an

De studerende besøgte blandt andet Workshoppen, hvor Esvagt selv producerer og vedligeholder deres både

40 unge fra HF Søfart på Marstal Navigationsskole har været forbi Esvagt og set virksomheden både fra skibssiden, kontor og workshop.

- Vi ved, det betyder meget for deres valg af uddannelsessted, at de kan se sig selv i virksomheden og kan se, at vi har en plan med dem, siger Tina Halkjær Nielsen, Recruitment Officer i Esvagt, og fortsætter:

- Hos os er det afgørende at blive klædt ordentligt på til de opgaver, vi sætter vores kolleger til – de skal modnes og have den rette ballast. Derfor gør vi meget ud af at vise, hvordan vi arbejder med at gøre dem til gode søfolk.

Introduktionen har god effekt

Sidste gang, rederiet havde besøg af Marstal Navigationsskole, var der 30 elever med på holdet. 15 af dem havde valgt shippingvejen – de resterende ville ud at sejle, og det kunne man se i indbakken hos Esvagt:

 - Vi fik 15 ansøgninger, så jeg håber da, vi kan holde den rate og får ansøgninger fra halvdelen af de unge, vi har haft besøg af i dag, siger Tina Halkjær Nielsen.

Som ubefaren hos ESVAGT er man overtallig og kan derfor nøjes med 12 måneder effektiv sejltid for at komme på sætteskipperuddannelsen, når man kommer med en HF-Søfart.

 

 

FOTO: 40 elever fra Marstal Navigationsskole har fået et indblik i en arbejdsdag i ESVAGT.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.416