23948sdkhjf

Rederi vil ikke betale én krone for færgelejet i Marstal

Heller en hurtig afklaring og et lejemål end ejerskab. Det lader til at være logikken bag Ærøexpressens beslutning om at søge leje af færgelejet i Marstal. Det skriver fyens.dk.

Rederiet havde ellers tilbudt at købe færgelejet i Martsal med klap, hydraulik og bevægelige dele for én krone. Det fremgår af et brev til Ærø Kommune

- Vores interesse er selv at kunne vedligeholde grejet, og om nødvendigt ændre på broklap osv., således at det optimeres til færgen, som forventes i drift i foråret 2019, lød begrundelsen i brevet.

Æreexpressens nye færgeplaner

Ærøexpressen vil bygge færge lokalt

Direktør for Ærøexpressen: Vi åbner med ny katamaranfærge

Tilbuddet blev dog trukket tilbage før det officielt blev behandlet. For en potentiel handel skulle gemme udbud, viste det sig.

- Vi frygter at dette kan trække i langdrag. Vores samarbejdspartnere ønsker ikke en langvarig sagsbehandling, og på baggrund heraf ønsker vi at trække vores tilbud om køb af færgelejet i Marstal tilbage, skriver Ærøexpressen ifølge fyens.dk til kommunen.

Ærøexpressens direktør præsenterede Søfart for planerne om en ny færge i december 2016. Målet var dengang at kontrahere en nybygget katamaran til omkring 30 mio. kr. til ruten fra Marstal på Ærø til Rudkøbing på Langeland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156